Jobbe hos oss?

Er du vår nye kollega?

Plexusklinikken er en tverrfaglig klinikk med kompetanse på mange medisinske fagområder. Klinikken har osteopater, fysioterapeuter, naprapat og personlig trenere. Vi har gode treningsfasiliteter og har mange dyktige samarbeidspartnere både innenfor helse og trening. Trening og idrettsmedisin er derfor en viktig del av klinikkens konsept. Klinikken har en sterk posisjon lokalt, både rettet mot den enkelte pasient og idrettsmiljøet. Klinikken er medisinsk ansvarlig for flere idrettslag og er engasjert i både topp- og breddeidrett. Vi har avtaler og god dialog med de fleste forsikringsselskaper og idrettens skadetelefon.

Det legges stor vekt på faglig samarbeid mellom profesjonene, og du bør ha en sterk evne til samarbeid og læringsvilje over profesjonsgrensene. Vi søker alltid etter terapeuter som brenner for faget sitt, er faglig oppdatert, har ambisjoner og handlekraft. Du bør være serviceinnstilt og god på kommunikasjon med pasientene dine.

Vi søker spesielt etter terapeuter med kompetanse innen kvinnehelse og/eller idrettsmedisinsk kompetanse. Har du erfaring med gruppetrening, trening etter fødsel, skadeforebyggende trening, testing, idrett og trening generelt er det en fordel.

Ønsker du å jobbe med idrett og idrettslag må du være forberedt på at mye av jobben utføres på kveldstid og i helger.

Er du en kollega som bidrar til et godt sosialt arbeidsmiljø? Er du interessert i å jobbe i et dynamisk og faglig sterkt miljø? Er du faglig nysgjerrig og ivrig etter å utvikle deg som terapeut? Da er du kanskje personen vi ser etter.

Alle våre terapeuter er selvstendig næringsdrivende.

FacebookInstagram

Plexusklinikken AS, Idrettsveien 16a, 1400 Ski.