Om Plexusklinikken

Plexusklinikken ble startet i januar 2009 med en rekke terapeuter som allerede var godt innarbeidet i Follo og som hadde lang praksis og erfaring. Intensjonen med klinikken er å tilby de fleste behandlingstilbud under ett tak og få maksimalt utbytte av det tverrfaglige miljøet både for pasient og terapeut. Plexusklinikkens terapeuter behandler kun en klient om gangen. - Fokus er på deg! Det finnes mange behandlingtilbud, og ofte er det vanskelig å velge. Vi hjelper deg å finne riktig behandling for din plage! Terapeuten du kommer til vil utføre en grundig undersøkelse, og de vil vurdere hvilken type behandling eller hvilke kombinasjoner av behandlinger som er mest effektiv for din helse. Plexusklinikken har mange samarbeidspartnere som er til din fordel. I tillegg til behandling holder våre terapeuter foredrag for klubber (utøvere/trenere) som ønsker å lære mer om skadeforebygging og prestasjon. Plexusklinikken tilbyr også coaching for enkeltpersoner og lag.

Hvem er vi?

Plexusklinikken er en tverrfaglig klinikk i Nordre Follo, der vi samarbeider om din helse. Vi tilbyr fysioterapi, naprapati, osteopati og coaching, samt legekontor i samme bygg. I tillegg har vi personlige trenere og et eget gym bare for personlig trening.

Plexusklinikken ligger midt i Ski sentrum, i Idrettsveien 16A i 3.etasje. Det er enkel tilgang både med bil og kollektivtransport. Vi har kort ventetid, samarbeider med de fleste forsikringselskaper og har konkurransedyktige priser

Terapeuten du kommer til vil utføre en grundig undersøkelse og vurdere hvilken type behandling eller kombinasjon av behandlinger som er mest effektiv for din helse. Vi har gode og dyktige samarbeidspartnere som vi henviser til, hvis det trengs videre undersøkelser. Plexusklinikken er medisinsk ansvarlig for flere idrettslag og har bred kompetanse på behandling av idrettsskader, skadeforebygging og rehabilitering.

Vi tilbyr

FysioterapiNaprapatiOsteopatiPersonlig treningLaserbehandlingTrykkbølgeUltralydundersøkelseSåletilpasningLøpsanalyseKursCoaching

Våre terapeuter

03-2-farger

Christin Torp

OsteopatPT
Axel Reimblad

Axel Reimblad

OsteopatPT
06-farger

Mats Finsen

NaprapatPT
62471000 2374331522812600 2021813952891060224 n

Kasper Sass Kierkegaard

Fysioterapeut
Tiemen Dijkstra

Tiemen Dijkstra

Fysioterapeut
05-farger

Manuela Hjelseth

Coach
Jobbe hos oss?

Jobbe hos oss?

FacebookInstagram

Plexusklinikken AS, Idrettsveien 16a, 1400 Ski.