Axel Reimblad

Axel Reimblad

Osteopat MNOF & personlig trener

Axel er utdannet osteopat og personlig trener med lang erfaring innen behandling og rehabilitering av idrettsskader. Han er fysisk og medisinsk ansvarlig for Follo HK herrer og damer, og har i tillegg erfaring med fotball, ishockey o.l.

Axel er svensk og startet i ung alder med ulike idretter. Han spilte ishockey i mange år, og avsluttet karrieren i Ski icehawks.  Axel startet i treningsbransjen i 2010 og jobbet som treningsveileder og personlig trener frem til han startet på osteopati utdanningen i 2012. Han begynte å jobbe med idrettslag allerede i 2014, da som fysisk trener for Follo Fotball.  Han har de siste 6 årene jobbet med Follo HK herrer og dame lag, både som medisinsk ansvarlig og som fysisk trener. Axel har gjennomført flere idrettsspesifikke kurs og oppdaterer seg stadig på idrettsmedisin. 

Axel interesserer seg for idrett, rehabilitering etter skader og prestasjonsfremmende trening.  Han jobber også med de vanligste muskel- og skjelettplagene, som vonde rygger og stive nakker.  Axel jobber som personlig trener, både med toppidrettsutøvere og med mennesker som ønsker å holde seg i form av helsemessige årsaker.

I behandling bruker Axel manuell behandling og trening/øvelser.  

axel@plexusklinikken.no

FacebookInstagram

Plexusklinikken AS, Idrettsveien 16a, 1400 Ski.