03-2-farger

Christin Torp

Osteopat MNOF & personlig trener

Christin er utdannet osteopat og personlig trener. Hun har også utdanning innen kognitiv terapi, helsepsykologi og MediYoga, og jobber mye med stressrelaterte plager. I tillegg er hun instruktør for Sprek Senior i Ski IL

Christin er født og oppvokst i Ski, og spilte både håndball og fotball i barn og ungdomsårene. Hun begynte i treningsbransjen i 2007 og tok utdanning på NIH som personlig trener, treningsveileder og instruktør. Christin opplevde etter hvert at utdanningen fra NIH ikke var nok, og i 2012 begynte hun på osteopati utdanningen på høyskolen Kristiania. Hun er alltid på søken etter mer kunnskap og ender (nesten) årlig opp med enda flere studiepoeng. De siste årene har videreutdanningen bestått av et ønske om å forstå mer om hvordan det psykiske og det fysiske henger sammen.

De siste årene har stressrelaterte plager vært hovedinteressen, men hun jobber fortsatt med de vanligste muskel-og skjelettplagene. Christin har også gjennomført flere kurs innen behandling av gravide og trening etter fødsel. Som personlig trener jobber hun i hovedsak med mennesker som ønsker å holde seg i form av helsemessige årsaker.

I behandling er Christin opptatt av å se helheten og sammenhenger knyttet til dine plager. Du kan som pasient forvente manuell behandling, øvelser og hjemmeoppgaver.

FacebookInstagram

Plexusklinikken AS, Idrettsveien 16a, 1400 Ski.