Tiemen Dijkstra

Tiemen Dijkstra

Fysioterapeut

Tiemen er utdannet fysioterapeut fra Nederland. Han har etter endt utdanning opparbeidet seg kunnskap og erfaring med diagnostisering og rehabilitering av idrettsskader. I tillegg til idrettsskader jobber Tiemen med andre typer muskel- og skjelettplager.

Da Tiemen flyttet fra Nederland til Norge i januar 2024, flyttet hans lidenskap for fysioterapi med ham. Han har i løpet av imponerende kort tid tilegnet seg gode norsk kunnskaper og snakker så å si flytende Norsk.

Tiemen er tilgjengelig for hjelp til alle med muskel-og skjelettplager. Han hjelpe deg også gjerne med å gjøre en livsstilsendring, både gjennom behandling og personlig trening.

Under behandlingene hans bruker han passive tiltak som manuelle teknikker, men han vil også hjelpe deg med treningsøvelser for at du raskest mulig skal gjenvinne god funksjon.

Tiemen har også vært en motivert idrettsutøver i ulike idretter siden ung alder.  Siden endt studium har han opparbeidet seg omfattende kunnskap og erfaring med diagnostisering og rehabilitering av særlig idrettsskader. Dette inkluderer flere fysioterapeutiske idrettskurs, som Bram Swinnen Football Performance Ambassador og Exos Performance Specialist, og han søker stadig ny kunnskap på feltet.

FacebookInstagram

Plexusklinikken AS, Idrettsveien 16a, 1400 Ski.