Coaching

Coaching er et samspill mellom en coach og en person i utvikling. Det er en metode som blander teknikker og praktiske øvelser for at du skal oppnå dine mål og øke din livskvalitet.

coaching

Hva skjer i en coaching prosess?

Mitt utgangspunkt som NLP coach er at du har alle svarene og ressursene du trenger for å løse dine utfordringer slik at du kan oppnå vekst og utvikling. Ressursene kan av ulike årsaker ha blitt blokkert eller gjort vanskelige å få tilgang til. I en coaching prosess jobber vi med å endre/bryte blokkeringene, både bevisst og ubevisst, og det vil igjen påvirke dine tankemønster, din atferd og velferd. Du vil også oppleve å lære teknikker du selv kan bruke i fremtiden for å kunne endre tilstand når du har behov for det.

Sports coaching

Er du alltid i stand til å prestere når det virkelig gjelder? Har du opplevd at resultatene har variert avhengig av hvor mye som stod på spill? Hvor god er du til å beholde fokus? Er stress, press og mangel på kontroll noe du opplever i din idrett? Hvordan takler du det? Hvordan håndterer du uforutsette hendelser og hvordan kommuniserer du med din coach? Vet du hva som driver deg: Å vinne eller å ikke bli sist ....? Hva motiverer deg? Vil du være i stand til å kontrollere dine følelser? Ja, da har du en hel del å vinne ved å ha en mental trener som hjelper deg på veien mot ditt mål.

Life coaching

Har du vanskelig for å takle negative erfaringer? Føler du at du står i et veiskille i livet? Opplever du det som utfordrende og vanskelig å snakke foran mennesker? Er du livredd for edderkopper/slanger/andre dyr? Snakker du negativt om/til deg selv? Listen kan gjøres uendelig. For de fleste av oss byr livet på en hel del utfordringer og opplevelser. Mye kan vi ikke påvirke, men vi har alle muligheter til å påvirke hvordan vi håndterer livet. Du kan nemlig kontrollere dine tanker, og jeg vil lære deg hvordan.

FacebookInstagram

Plexusklinikken AS, Idrettsveien 16a, 1400 Ski.