Trykkbølge

Plexusklinikken tilbyr trykkbølgebehandling som benyttes ved hovedsaklig seneproblematikk (tendinopatier), hvilket er smerte og irritasjon rundt muskelens sene og senens innfestning til skjelettet (periostet). Kan også hjelpe til ved mindre forkalkninger i senevevet som ses i områdene rundt skulder og achilles.

stock-photo-shockwave-therapy-increases-the-growth-of-new-blood-vessels-and-is-for-instance-used-for-treating-calcific-tendonitis-or-chronic-tendonitis-in-the-elbow-knee-or-shoulder

Trykkluft går til en pistol som gir 2000-3000 slag ved det aktuelle området for å bryte ned blodårene med tilhørende nerver som kan ha vokst inn i det skadede senevevet (neovaskularisering). Kroppen starter deretter en naturlig helingsprosess i behandlingsperioden på 3-4 uker. Behandlingen er vitenskapelig dokumentert kombinert med riktig og tilpasset trening. Det er vanlig at man kjenner en positiv effekt etter 3 - 5 behandlinger a 5 minutter med en ukes mellomrom. Det finnes ingen begresninger på antall behandlinger - det er pasienten og symptomene som avgjør dette.

Hva er fordelene med Trykkbølgebehandling?

Trykkbølgebehandling skjer uavhengig av medikamenter som for eksempel kortison. Behandlingen stimulerer og gir effektiv støtte til kroppens selvreparerende evner. Eventuelle bivirkninger er minimale.

Hvor på kroppen kan Trykkbølge brukes?

Trykkbølge kan blant annet brukes på albue (musearm), skulder, kne, achilles, fot (plantar fascitt) og hofte.

FacebookInstagram

Plexusklinikken AS, Idrettsveien 16a, 1400 Ski.