Plexus trening

Vi legger vekt på personlig tilrettelegging, kompetanse og oppfølging.

1 7F0A6664

Personlig trening

Personlig trening er noe som passer for alle, uavhengig av hvilken form du er i og hvilken erfaring du har. Uansett om du trenger hjelp til å komme i gang med trening, eller om du har en bestemt målsetning, så kan våre personlige trenere hjelpe deg. Vi legger vekt på personlig tilrettelegging, kompetanse og oppfølging.

1 7F0A6463

Plexus prestasjon

Plexus prestasjon er samarbeidspartneren for deg som ønsker å ta din trening eller idrett til et nytt nivå. Vårt tverrfaglige samarbeid mellom coacher, trenere og terapeuter sørger for at du på en trygg og effektiv måte når dine mål. Vi setter deg som utøver i sentrum, og gjennom screening og testing finner vi den optimale fremgangsmåten for at du skal nå dine mål.

Vår filosofi er at variert trening med like deler mobilitet, stabilitet og styrke, gir det aller beste grunnlag for en sterk og skadefri kropp. Når disse elementer er på plass, kan vi legge til den idrettsspesifikke treningen eller spissingen som du trenger for å nå dine mål. Uansett hvor du måtte begynne, er vi med deg - hele veien.

13415509 10209618781577261 518492244895538425 o

Løpsanalyse

Får du smerter i føtter, legg, kne, hofter eller rygg under eller etter en løpetur? Eller kanskje du bare ønsker å bli bedre på å løpe? 90% av alle som løper får en løpeskade. Ønsker du et raskere behandlingsresultat og minske risikoen for tilbakefall, da kan en analyse og endring av løpestilen din være aktuell.

Vi jobber med alt fra nybegynnere till elite idrettsutøvere.

Ved en løpsanalyse får du:

  • Idrettsfysioterpeutisk undersøkelse

  • High-speed videoanalyse på mølle, av hele kroppen

  • Veiledning til valg av løpesko

  • Veiledning til endring av løpestil (med hensyn til din skadehistorikken)

  • Instruksjon i løps-tekniske øvelser

  • Instruksjon til supplerende treningsøvelser

  • Etterpå får du alt med på en USB-minne

Du må løpe på mølle (eller eventuelt ute) i 2-3 omganger, med analyse og tilretninger i mellom hver runde. Book da time til 75-90min undersøkelse, analyse og veiledning ved en «Løpsanalyse».

Du må huske løpeskoene dine og lett løpetøy

DSSF Idrettsfysioterapeut, Kasper har erfaring som tidligere eliteløper, triatlet, som landslagsfysioterapeut på det Danske Orienteringslandslag, og 3½ år med egen analyse-bedrift i Danmark.

Nabolags

Nabolagstrening

Vi vet at en hektisk hverdag kan ta livet av treningslysten og gjøre dørstokkmila ekstra lang. Derfor kommer vi til deg istedenfor. Dette gjør det lettere å komme i gang eller holde i gang treningen. Det vil dreie seg om 1-1 personlig trening eller små grupper. Treningen vil være utendørs med kroppsvekt og enkle hjelpemidler som strikker, trapper, bakker osv! Vi har foreløpig muligheten og realisere dette konseptet i Ski og Siggerud, men etter forespørsel vil vi se på muligheten for å utvide til andre steder i Nordre Follo.

Så, har du lyst til at vi møter opp hos deg og trener fra der du er istedenfor at du kommer til oss? Eller bor du i en gate der flere er glade i å trene, men det er vanskelig å komme seg ut og får gjort noe?

Ta kontakt så skreddersyr vi et opplegg ut i fra hva dere ønsker!

Våre personlig trenere

03-2-farger

Christin Torp

OsteopatPT
Axel Reimblad

Axel Reimblad

OsteopatPT
06-farger

Mats Finsen

NaprapatPT
FacebookInstagram

Plexusklinikken AS, Idrettsveien 16a, 1400 Ski.